voor woningcorporaties
voor woningcorporaties
voor aannemers
voor aannemers
voor monumentbezitters
voor monumentbezitters
voor vve's en overheid
voor vve's en overheid

uitgelicht

 • 20 December 2016

  Fijne feestdagen en een buitengewoon 2017

  2016 was voor ons een hoogtepunt in ons bestaan. Een jaar waarin we weer aan veel mooie projecten hebben mogen werken. 2016 was ook het jaar waarin wij ons 25-jarig jubileum mochten vieren en daar zijn we trots op.
   
  Fijne feestdagen en een buitengewoon 2017
 • 09 November 2016

  Orly & Endevoets viert 25-jarig jubileum

  Samenwerken; daar draait het al vanaf de start in 1991 om bij Orly & Endevoets. Het begon met het partnerschap tussen Hans en Berrie en het is daarna altijd één van de kernwaarden gebleven binnen het bedrijf. Bij Orly & Endevoets geloven ze in samenwerken. ‘Samen met medewerkers, klanten, partners in het vakgebied en maatschappelijke partijen komen we tot nieuwe dingen en creëren we win-winsituaties. Door deze samenwerking heeft iedereen, steen voor steen, een bijdrage geleverd aan het bedrijf Orly & Endevoets zoals dat er nu staat en daar zijn we ongelofelijk trots op.’ aldus Berrie Endevoets. Dit 25-jarig jubileum laat Orly & Endevoets niet ongemerkt voorbij gaan. Samen met de relaties die ook hun steentje hebben bijgedragen aan het mooie bedrijf dat er nu staat, viert Orly & Endevoets op 4 november 2016 in de Orangerie in ’s-Hertogenbosch het 25-jarig bestaan.
   
  Orly & Endevoets viert 25-jarig jubileum
 • 11 November 2016

  Werken met aandacht: restauratie BeKa-schoorsteen

  Voor Tilburgers is het een bekend ijkpunt: de ‘BeKa-schoorsteen’ van de voormalige wolstoffenfabriek Van den Bergh-Krabbendam. Verrezen in 1904, met een hoogte van ruim 50 meter en het welbekende opschrift ‘BeKa’, vormt de fabrieksschoorsteen een prachtig Rijksmonument. Orly & Endevoets is bezig met de restauratie van de schoorsteen: een werk dat zorgvuldigheid en aandacht vereist.
   
  Werken met aandacht: restauratie BeKa-schoorsteen
"Soms zien wij dat een prachtig monumentaal pand in het verleden niet goed is gerestaureerd, met alle gevolgen van dien. Daarom staan wij voor een gedegen voorbereiding van ieder restauratieproject."
Berrie Endevoets, directeur
 •  
 • Zekerheid & kwaliteit

  De verantwoordelijkheid over een monumentaal pand vraagt om een zorgvuldige selectie van de mensen die eraan werken. Orly & Endevoets biedt u kwaliteit en zekerheid..
  lees meer
 • Vakmanschap & betrokkenheid

  Naast de juiste kennis en certificeringen zijn er meer aspecten van belang bij het werken aan een monumentaal pand. Lees meer over onze werkwijze, ons ambacht en onze liefde voor het vak.
  lees meer
 •  
 •  
 • Maatschappij & toekomst

  Ons prachtige erfgoed bewaren voor de toekomst, dat is ons doel. Uiteraard ook met oog voor de toekomst van mens, milieu en maatschappij.
  lees meer

certificering

VCA KOMO Kwaliteitsregeling Kennis en Kunde IKOBK GEVELGILDE Monumenten ERM Vereniging Nederlandse Voegbedrijven Aannemersfederatie Bouw en Infra Nederland Fundeon Erkend Leerbedrijf Graydon Financieel Gezond Total Wall Concept PSO

De buitenschil van a tot z

Doordat Orly & Endevoets alle voorkomende werkzaamheden aan de buitenschil in eigen beheer kan aanbieden, houden we het totaaloverzicht, zijn er minder overdrachtsmomenten en kunnen we efficiënt plannen. Dit alles maakt ons tot dé partner voor woningbouwcorporaties, aannemers, vve's, overheden en monumentenbezitters.
play video
De buitenschil van a tot z

referenties

 •  
  De Berenbijt

  De Berenbijt

  's-Hertogenbosch
 •  
  Kloosterplein

  Kloosterplein

  Breda
 •  
  In de kleine werelt

  In de kleine werelt

  's-Hertogenbosch