Wij kiezen heel bewust alleen voor Orly & Endevoets

Gijs van Roosmalen (Woonmeij) aan het woord

24 April 2019

Gijs van Roosmalen
“ Ik heb nog nooit een voegersbedrijf gezien waar het in de containers, in de keet, in de loods, in de auto’s zo schoon is. Ook het steiger materiaal is altijd schoon. Dat typeert een bedrijf. Dit resulteert in kwaliteit en efficiency. Als alles opgeruimd en schoon is, werk je sneller en efficiënter. En dat zien wij in alles terug!”
Gijs van Roosmalen – Woonmeij
Woonmeij
‘Onze samenwerking gaat inmiddels al ruim 10 jaar terug’, vertelt Gijs van Roosmalen, al 25 jaar verantwoordelijk voor planmatig onderhoud bij Woonmeij (althans het Woonmeij van vandaag de dag). ‘We hadden destijds te maken met slechte schoorstenen bij veel van onze huurwoningen en een grote behoefte aan gevelonderhoud. Via een collega kwam ik bij Orly & Endevoets terecht. Vanaf het begin was ik al uitermate tevreden over Orly & Endevoets en dat is nooit veranderd’, aldus van Roosmalen.

De werkzaamheden beperken zich inmiddels niet alleen meer tot gevel- en schoorsteenonderhoud, maar Orly & Endevoet verzorgt ook isolatie, spouwmuurisolatie en soms dakisolatie voor ons. Tegenwoordig werkt Woonmeij met ketenpartners. Er is bewust gekozen voor een beperkt aantal leveranciers voor alle opdrachten. Dat betreft o.a. gevelrenovaties-, schoorsteenrenovaties- en alle isolatieklussen bij Orly & Endevoets.
Waarom alleen bij Orly & Endevoets?
Van Roosmalen vertelt; ‘We hebben er geen omkijken meer naar en weten zeker dat het top geregeld is en dat de kwaliteit altijd goed is’. ‘Wij zijn ook zeer te spreken over de omgangsmanieren van het personeel die bij onze huurders over de vloer komen’. De kwaliteit van het werk en het proces is altijd top. Ze zijn echt een goede teamspeler in ons ketenpartner concept en denken actief en productief mee in het proces.

De partners binnen het Ketenpartner concept bepalen zelf de voortgang en overleggen onderling hoe ze de werkzaamheden efficiënt kunnen plannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steigerbouw. Orly & Endevoets is de kartrekker binnen de samenwerking van de verschillende partners in de keten. Daarin hebben we in Orly & Endevoets een mooi bedrijf. ‘Ze nemen werk uit handen en leveren topwerk af’, aldus Van Roosmalen.

Een telefoontje is genoeg
Gijs van Roosmalen hoeft als “regisseur“ niet naar buiten. Hij werkt op basis van vertrouwen. Toezicht is niet nodig. Als Orly & Endevoets weet wat de afspraken zijn, komt het goed. En gaat het een keer niet goed, dan hoef ik maar één telefoontje te plegen en Orly & Endevoets pakt het op. Een eventueel probleem is daarmee verholpen.

Wat is nou typische Orly & Endevoets volgens Van Roosmalen?
Als ik Orly & Endevoets met vier kenmerken moet typeren, schieten mij de volgende woorden te binnen:
• kwaliteit
• omgangsvormen
• afspraak is afspraak
• net bedrijf

Wist u dat…?
…Orly & Endevoets ten tijde van Huis & Erf (begin vorig jaar zijn ze gefuseerd) aan alle 3700 eenheden werkzaamheden heeft verricht?

….Orly & Endevoets inmiddels is begonnen aan de volgende 1500 eenheden?


Ik hoop van harte dat ik nog heel lang gebruik mag maken van Orly & Endevoets, aldus een enthousiaste Van Roosmalen.