Duurzaamheid; altijd onderweg

De samenleving heeft het nodig; dat we opstaan en gaan voor elkaar en onze planeet. We durven voortdurend te kijken naar onze bijdrage en veranderen wat we veranderen kunnen. We maken onze keuzes met ons duurzame ondernemershart. En het liefst samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners.
Kwaliteit van leven

Kwaliteit van leven

Wat we doen draagt altijd bij aan de duurzame ambities van onze partners en het welzijn van de gebruikers. We inspireren onze klanten en ketenpartners door samen te werken en samen onze (gezamenlijke) footprint kleiner te maken.

Kwaliteit van werk

Kwaliteit van werk

Iedereen doet waar hij of zij goed in is. We geven ruimte aan talent en omarmen initiatieven. We helpen bij het bewaken van een prettige balans tussen inspanning en ontspanning. Want zo blijven onze medewerker energiek en betrokken.

Natuur en biodiversiteit

Natuur en biodiversiteit

We laten geen kans onbenut om groen toe te voegen, water op te vangen of groen te sparen in onze projecten. Door natuur te beschermen zorgen wij voor prettige en aantrekkelijk plekken waar anderen leven en genieten.

Materiaal

Materiaal

We verspillen niets. Onze materialen komen indien mogelijk van andere projecten of zijn gemaakt van gerecyclede grondstoffen. Als we nieuwe materialen toevoegen, dan zijn dat vooral natuurlijke materialen.

Energie en vervoer

Energie en vervoer

Uiteindelijk willen we naar volledig fossielvrije energie en komt onze energie van hernieuwbare bronnen. Wij en onze partners verplaatsen onszelf en alle onze spullen en materialen 100% schoon.

Wall of duurzaamheid

De acties die per thema lopen én duurzame initiatieven, innovaties en ideeën delen we via onze Wall of Duurzaamheid. Zo is iedereen op de hoogte van de lopende zaken én gaan ideeën niet verloren.

Wall of duurzaamheid

Samen maken we het verschil

Wij zijn vollop bezig om onze doelstellingen te behalen op het gebied van duurzaamheid. Hiervoor hebben we een aantal thema teams opgezet. Met heel ons team zijn we bezig om in 2030 deze doelstellingen succevol behaald te hebben. Bekijk hieronder de video en ontdek meer.

Wall of duurzaamheid - Orly & Endevoets
Energetisch renoveren - Innovatie

Duurzame gevelisolatie-
oplossing; Box of Blox

We hebben onze eigen duurzame gevelisolatieoplossing; Box of Blox. Ontstaan vanuit de behoefte aan legolisering en onze wens om zo duurzaam mogelijk te werken. Klik hier, en we vertellen je alles over Box of Blox.