Marcel Copier in directie

per 1 april neemt Marcel Copier zitting in onze directie

07 April 2020

Marcel Copier is per 1 april bij ons aan boord, in de directie. Ook onze wereld verandert natuurlijk en brengt onzekerheden met zich mee. Echter we zijn en blijven een sterke organisatie en blijven bouwen aan onze organisatie, terwijl we meeveren met wat er op ons pad komt. De plannen die we met Orly & Endevoets hebben, vragen om meer handen en voeten, om ze te kunnen realiseren. Berrie en Marcel hebben daarom, momenteel de spreekwoordelijke handen ineen geslagen en trekken vanaf nu samen op in het maken van de volgende stappen van, met en voor onze mooie organisatie. Een positieve ontwikkeling die we juist in deze tijd graag met je delen!


Onder het genot van een goede kop koffie en een overheerlijke taart heten we onze nieuwe collega’s van harte welkom. Dat ging nu net even anders. Aangepast zullen we maar zeggen. Taart op kantoor aten we op 1,5 meter afstand van elkaar en de thuiswerkers waren er, al was het online, ook gewoon bij. Nogmaals welkom Marcel! Join deze prachtige club!

Marcel aan het woord
Aan de slag bij Orly & Endevoets! Na 8 mooie jaren bij Caspar de haan. In de periode tussen 3 februari en vandaag heb ik veel bevlogen mensen gesproken. Ik sprak met ze over hun en mijn toekomst, waardoor het voor mij steeds duidelijker werd, wat ik belangrijk vind in een volgende stap.

Vandaag 1 april start ik bij het prachtige bedrijf Orly & Endevoets. Berrie zijn filosofie spreekt me bijzonder aan. Voor mij is hij het toonbeeld van efficiënt en veilig werken. Berrie stelt veilig werken voorop. Hierdoor maken de vaklieden kwaliteit, wat vervolgens leidt tot rendement en dus tot continuïteit. Hij werkt met eigen mensen, waardoor hij zijn kwaliteit borgt. Het klopt gewoon. Orly & Endevoets bestaat bijna 30 jaar en staat als een huis. Tegelijkertijd blijft Berrie de organisatie door ontwikkelen. Het is een organisatie die de medemens en zijn omgeving centraal stelt en nu volop inzet op innovatie. Voor mij de omgeving waarin ik het beste floreer. Ik heb dan ook enorm veel zin om samen met Berrie, de volgende stappen te zetten. Wederom de complete schil, maar de core business is energetisch renoveren, restaureren en planmatig onderhoud van vastgoed. Kortom, ik steek de handen uit de mouwen, wrijf mijn handen warm en begin vol energie aan mijn nieuwe uitdaging!