Vacature Projectleider

Een dag uit het leven van een PROJECTLEIDER

Met een goede kop koffie start jij tegen 8.00 uur jouw computer op. Zin om een bult werk weg te werken en die toffe nieuwe renovatie-opdracht van 188 woningen op te starten. Je werkt eerst even je mail weg, verzorgt de facturatie en evaluatie van die 3 afgeronde projecten en dan rinkelt je telefoon. De opdrachtgever van een van je projecten belt om de planning door te nemen en te bespreken hoe jullie om moeten gaan met de Wet Natuurbescherming, aangezien er mogelijk vleermuizen in het pand wonen.

Ondertussen staat je collega aan je bureau om de calculatie van de volgende restauratieklus door te nemen en lopen jullie vervolgens samen naar de grote spreekkamer voor het begrotingsoverleg. Je zit vol in je energie, want de dag is nog maar net begonnen en je hebt inmiddels al het een en ander weg gewerkt en besproken. Je bent op je best als er veel te doen en je werkdag dynamisch is. Aansluitend heb je een overleg met één van je projectteams, bestaande aan een voorman, de calculator en jij om de werken door te nemen. Even elkaar bijpraten zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan. Je houdt de tijd in de gaten, want je moet op tijd in de auto zitten om op tijd op je afspraak met een nieuwe opdrachtgever te zijn.

Na een goed gesprek, bel je op de terugweg even met een onderaannemer voor de lopende zaken en stop je vervolgens bij een project waar we net gestart zijn. Met je helm op, loop je de bouwplaats op en schuif je tijdens lunchtijd even aan. Lunchen in een schone keet, dat is bij Orly & Endevoets toch echt opvallend. Alles is schoon, netjes opgeruimd en strak. Ook op de werkplaats, ook in het magazijn, ook op kantoor en ook het wagenpark is altijd strak gewassen. Dat werkt echt top. Opgeruimd en netjes buiten is opgeruimd en netjes in je hoofd. Vanzelfsprekend eigenlijk.

Je praat even bij met de heren en checkt meteen of alles loopt zoals het moet. Door jouw prettige manier van omgaan met mensen weet je de heren te enthousiasmeren, stimuleren en op weg te helpen. Je bent tenslotte hun leidinggevende. Jullie hebben natuurlijk ook weer de nodige flauwe grappen gemaakt dus met een lach op je gezicht én met het nodige huiswerk, vertrek je een half uur later weer naar kantoor.

Op kantoor duik je in bouwworks (CRM-systeem), waar je alles digitaal vastlegt. Werkt super handig en snel, want bij Orly & Endevoets werken ze gestructureerd en leggen alles vast met digitale formulieren. Je houdt ervan, want jij vindt vervolgens ook met 1 druk op de knop de gegevens die je nodig hebt van welk project dan ook.

Aan het eind van je werkdag heb je aan heel wat projecten gewerkt, in diverse overleggen gezeten, met collega’s, leveranciers en opdrachtgevers gesproken en je administratie bijgehouden. Tijd om naar huis te gaan. Je hebt ondertussen je planning voor morgen al in je agenda staan. Uiteraard houd je rekening met wat speling, want je weet maar nooit een dag loopt. Een dag van een projectleider is tenslotte dynamisch, soms hectisch, maar verrekkes leuk!

WIJ VRAGEN
 • Jij bent betrouwbaar, loyaal, gezellig en weet wat hard werken is.
 • Je hebt een natuurlijke manier van mensen aansturen. Je weet daardoor mensen te enthousiasmeren. Jouw collega’s zien je graag komen.
 • Jij bent netjes, zowel in je werk als in je houding en communicatie. Communiceren is je tweede natuur zodat alle partijen voortdurend juist geïnformeerd zijn.
 • Factureren is je niet vreemd en het financieel beheersen van projecten al helemaal niet.
 • Jij bent woonachtig in (de buurt van) ’s-Hertogenbosch.
 • Je hebt HBO werk-en denkniveau en een VOL-VCA diploma.
 • Je hebt ervaring in de renovatie en restauratie (bij voorkeur in het planmatig onderhoud).


WIJ BIEDEN
 • Werkgarantie
 • Werken onder de beste en veiligste omstandigheden
 • Altijd de nieuwste en beste materialen
 • Een persoonlijk groeiplan.


EN NATUURLIJK
 • Een mooi salaris
 • Goede bouw CAO incl pensioen
 • 30 vakantiedagen. Én vrij met carnaval ;-)
 • Een auto, telefoon, ipad of laptop van de zaak
 • Gezellig collega’s, een goede kop koffie en een goed gevulde fruitschaal


INTERESSE?
Leuk! Klik op ‘solliciteer’ om jouw gegevens en motivatie achter te laten. Dan nemen wij contact met je op. Of neem contact op met Samantha (073-6315000, samantha@orlyenendevoets.nl)