Vacature Uitvoerder - Orly & Endevoets

Uitvoerder

Uren per week: 40

Het is 6 uur ’s ochtends en je vertrekt naar jouw grote energetisch renovatieproject, van een van onze opdrachtgevers. Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering. Flinke klus met de nodige uitdagingen en een strakke (door jou gemaakte) planning, dus jij kunt je geluk niet op. Je drinkt een goede kop koffie met je team en spreekt ondertussen nog even de belangrijkste dingen door. Je loopt even alle punten langs, want jullie hebben natuurlijk alles eerder al grondig besproken.

 • Je start de boel mee op, checkt materialen en je gaat later op de ochtend bij een aantal bewoners langs die vragen hebben. Als mensenmens wil je niets liever dan dat de bewoners tevreden zijn en met minimale overlast de periode van werkzaamheden doorlopen. Dus je houdt vinger aan de pols. Je weet exact wat er speelt. En gebruikt je creatieve brein om eventuele vervelende situaties op te lossen.

  Dat geldt ook voor je team en samenwerkende partners. Voortdurend pik je mogelijke signalen op en lost ze direct op. Niets voor jou als er ergens wat speelt. Daar maak je op jouw humoristische, rustige en sociale manier korte metten mee. Je haalt je planning, want je weet hoe dit soort trajecten gaan. Een strakke bouwplaats, is een must, dus je spreekt wat mensen aan om het een en ander op te ruimen, zodat iedereen eenvoudig én veilig bij zijn spullen kan. Jij voelt je helemaal op je plek in deze dynamiek. Omdat je de spil bent tussen alle betrokken partijen én verantwoordelijk bent om het geheel tot een prachtig resultaat te leiden. Daarom voel je je zo thuis bij Orly & Endevoets; jullie hebben dezelfde kwaliteitsnorm. Die ligt kei hoog!

  Je steekt nog even de handen uit de mouwen, als je ziet dat je collega’s wel wat hulp kunnen gebruiken. En anders duik je achter je bureau in de voor de uitvoerders ingerichte ruimte. Tijd voor de administratie, de planning voor de komende weken en een aantal telefoontjes. Ook spreek je de boel even door met je collega Kevin, tevens projectleider van dit project. Morgen begin je de dag met een overleg met de opdrachtgever. Je bereidt je gesprek even voor. Enerverende dag! Hier word je echt blij van.

Wij vragen

 • Je bent net een kameleon als het om communiceren gaat; je past aan je doelgroep aan. Denk hierbij aan collega’s, opdrachtgever, bewoners, samenwerkende partners. Eigenlijk zijn alle partijen altijd helemaal op de hoogte, daar zorg jij wel voor.
 • Jij kan écht goed plannen! Als jij de touwtjes in handen hebt, wordt de planning gehaald. Zeker weten.
 • Jij gaat voor kwaliteit. Wat we maken moet tiptop zijn. Met minder neem jij geen genoegen.
 • Door jouw natuurlijke manier van coachen, vinden mensen het prettig om met en voor jou te werken. Je geeft ruimte en bent duidelijk tegelijk. Er valt altijd wel te lachen met jou in de buurt. Mensen voelen zich gewoon gewaardeerd en gezien door jou en weten dat ze hun mond open kunnen doen, als er wat is.
 • Je hebt diploma MBO of HBO Bouwkunde én je hebt minimaal 5 jaar praktijkervaring in het planmatig onderhoud en/of de renovatie.

Wij bieden

 • Salaris conform CAO Bouw & Infra en passend bij jouw ervaring.
 • Pensioen, jij werkt al jaren in de bouw dus weet dat dit in onze CAO gewoon top geregeld is.
 • 30 vakantiedagen. Én vrij met carnaval 😉
 • Een gezellige en altijd weer verrassende teambuildingsdag
 • Wij houden van gezelligheid dus borrelen op vrijdagmiddag met elkaar. De muziek, hapjes en drankjes ontbreken natuurlijk niet.
 • Elektrische auto, wij gaan voor duurzaam, jij toch ook?
 • Op de bouwplaats richten we natuurlijk een compleet kantoor voor je in, daarnaast krijg een laptop of iPad en een mobiele telefoon.

Interesse?

Leuk! Klik op ‘solliciteer’ om jouw gegevens en motivatie achter te laten. Dan neem ik, Martine van Cromvoirt, contact met je op.

  • Vacaturetitel

   Persoonlijke gegevens

   Upload je CV + motivatie (Niet verplicht)

  Vacature Uitvoerder - Orly & Endevoets

  Vragen over deze vacature?

  Martine - HR Orly & Endevoets
  HR-manager

  Martine van Cromvoirt

  Deel deze vacature