Lincy Endevoets

Vacature Bewonersconsulente

Uren per week: 24

Je begint de dag om 8.00 uur en zet alvast de eerste pot koffie aan in onze buurtkeet. Jij begrijpt als geen ander wat voor invloed een grote renovatie op bewoners heeft, en juist daarom heb je onze buurtkeet in de wijk laten zetten. Als de herrie van de werkzaamheden de bewoners even te veel wordt, kunnen ze hier even tot rust komen. En een vers kopje koffie is natuurlijk altijd lekker.

 • Om 10.00 uur ga je door naar een ander project. Hier ga je aan tafel zitten met bewoners om de renovatie van hun woning te bespreken. Om te kunnen starten moeten we 70% deelnemersparticipatie hebben en jij informeert de bewoners, samen met de uitvoerder, over wat er allemaal gaat gebeuren. Je beantwoordt de vele vragen die de bewoners hebben en legt de gemaakte afspraken vast. Weer bewoners enthousiast gemaakt, hier doe je het voor!

  Bewoners hebben allerlei verschillende vragen, vooral praktische, zoals: ‘hoe werken die nieuwe zonnepanelen?’, ‘hoe ga ik straks koken als ik geen gas meer heb?’ en ‘wanneer kan ik het beste de ramen openzetten?’ Maar ook het sociale aspect is belangrijk. Is het bijvoorbeeld een ouder iemand? Hoe zorgen we dan dat de spulletjes aan de kant worden gezet en we de overlast kunnen beperken? Kunnen we familie inschakelen? En ga zo maar door.

  Na de lunch ga je in overleg met je projectteam, bestaande uit de werkvoorbereider, projectleider en uitvoerder. Wat staat er op de planning? Wat moet er voor de bewoners gedaan worden en moeten er nog andere (praktische) zaken geregeld worden? Is alle mogelijke informatie voorhanden om de bewoners zo goed mogelijk te kunnen informeren? Zijn alle praktische zaken geregeld om overlast zoveel mogelijk te beperken?

  Na deze meeting kruip je achter je beeldscherm om de bewonerscommunicatie van de besproken zaken te voorzien. De bewoners krijgen een brief en een mooie folder waar alle informatie duidelijk en overzichtelijk in wordt uitgelegd.

Wij vragen

 • Je bent empathisch en communicatief sterk, je draait je hand niet om voor het maken van afspraken met opdrachtgevers, bewoners, collega’s en andere. Je schriftelijke communicatie pas je met gemak aan voor de doelgroep waar je voor schrijft
 • Je denkt in oplossingen
 • Je hebt aanpassingsvermogen en kunt snel schakelen, je bent innovatief in je manier van communiceren
 • Je hebt ervaring als sociaal consulent(e) of communicatieadviseur

Wij bieden

 • Een functie voor 24 uur, werkdagen, -tijden en -locatie zijn in overleg in te vullen
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een verzorgde lunch, een opleidingsbudget (vrij te besteden) en een abonnementsbudget (ook vrij te besteden). Jaarlijks hebben we onze legendarische teambuildingsdag, 2x per jaar een borrel en/of BBQ met kerst en voor de zomervakantie, we zoeken regelmatig een reden om een leuk feestje te organiseren!
 • Leuke projecten waarin we jou betrekken om bewoners enthousiast te maken
 • Een persoonlijk groeiplan, zowel zakelijk (verduurzaming is een eindeloze bron van ontwikkeling) maar ook op persoonlijk vlak bieden we je graag de mogelijkheid om je te ontwikkelen.

En natuurlijk

 • Een mooi salaris wat past bij je ervaring, onze goede CAO en het bij jouw functie horende salarishuis;
 • Een top pensioen;
 • 30 vakantiedagen, nog 13 extra dagen worden periodiek uitbetaald (op basis van een full-time functie). Én vrij met carnaval 😉
 • Gezellig collega’s, een goede kop koffie en een goed gevulde fruitschaal.

Interesse?

Leuk? Klik op ‘solliciteer’ om jouw gegevens en motivatie achter te laten. Dan neem ik, Martine van Cromvoirt, contact met je op.

  • Vacaturetitel

   Persoonlijke gegevens

   Upload je CV + motivatie (Niet verplicht)

  Lincy Endevoets

  Vragen over deze vacature?

  Martine - HR Orly & Endevoets
  HR-manager

  Martine van Cromvoirt

  Deel deze vacature