Buitengewoon schilonderhoud

Door meer dan 30 jaar ervaring met planmatig schilonderhoud, zien wij wanneer onderhoud nodig is. Met een goede planning op zak, zorgen wij ervoor dat de buitenschil er tiptop uitziet. Wij voeren ons werk met passie uit. Dat is dan ook te zien aan de buitenschil!

Compleet schilonderhoud

Wij zorgen ervoor dat de buitenschil altijd goed onderhouden is. Door onze opdrachtgevers te ontzorgen, hebben zij tijd om te doen waar zij goed in zijn én kunnen wij doen waar wij goed in zijn! Daarom zijn wij graag vooraf betrokken bij het bedenken van een onderhoudsstrategie. Zo zorgen wij samen voor een duurzaam voortbestaan van de woningvoorraad in Nederland. Dit doen wij graag met onze eigen vakmannen, onze eigen steigers en goed(gekeurd) materiaal. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Door op tijd onderhoud te plegen aan bestaand vastgoed, kunnen we de levensduur van het vastgoed (en de materialen) verlengen. Op die manier dragen wij bij aan meer duurzaamheid in de wereld. Nieuwsgierig naar onze ambities op het vlak van duurzaamheid?

planmatig schilonderhoud helftheuvelflat

Ontzorgen

Als een opdrachtgever de touwtjes uit handen durft te geven, dan zorgen wij ervoor dat het goedkomt. Het initiatief ligt van het begin tot het eind bij ons. De klantvraag wordt door ons uitgewerkt tot een compleet onderhoudsplan. Een opdrachtgever hoeft alleen te delen wat er in het hoofd omgaat en de rest doen wij.

Ontevredenheid staat niet in ons woordenboek. Wij komen na wat wij afspreken. Het is pas goed als onze opdrachtgever tevreden is. Wij staan achter het werk dat wij maken en hebben vertrouwen in ons vakmanschap. Natuurlijk denken wij daarbij ook aan de onderlinge communicatie. Een opdrachtgever hoeft niet te vragen naar de stand van zaken, wij zorgen ervoor dat zij van alles op de hoogte zijn. Wij zetten volledig in op het minimaliseren van faalkosten en regelen de communicatie met en over de bewoner. Kortom, ons doel is om onze opdrachtgever compleet te ontzorgen!

Het is voor ons pas goed als onze opdrachtgever tevreden is.

Planmatig Onderhoud - Orly & Endevoets

Hoe doen wij dat?

Energetisch renoveren - 1 team 1 taak

Werken in vaste teams

Het complete onderhoudsplan ligt er en de werkvoorbereiding is in volle gang. Om de kwaliteit van de uitvoering te waarborgen, werken wij in vaste projectteams. Dat team is verantwoordelijk voor het onderhoudsplan vanaf de voorbereiding tot een tevreden oplevering. Zo gaat er geen informatie verloren. Wat ook fijn is aan een vast team, is dat er een duidelijk aanspreekpunt is. Zo behouden wij die korte lijntjes die wij zo belangrijk vinden. Voor een langdurige samenwerking is dat ook prettig in het kader van verwachtingsmanagement. Je weet precies wat je aan ons hebt. Het werk voeren wij het liefst – als team – uit met onze eigen vakmensen. Zij zijn namelijk op elkaar ingespeeld en belichamen onze merkwaarden. Daar zijn wij trots op!

Bewonerscommunicatie

spread omwonendencommunicatie De Grote Kerk
blij met boodschappentas
(omwonende) communicatie - Orly & Endevoets

Goede, effectieve bewonerscommunicatie is voor al onze diensten van groot belang. De bewoner staat voor ons centraal. Daarom bepalen wij per project welke communicatiemiddelen wij inzetten. Zo sluit de manier van communiceren altijd aan bij de bewoner en het project. Natuurlijk denken wij ook aan het informeren van omwonenden en andere betrokken partijen. Onze eigen bewonersconsulent zorgt ervoor dat de communicatie op rolletjes loopt!

Bewonerscommunicatie Orly & Endevoets