Over ons

Door de jaren heen hebben wij als team aan Orly & Endevoets gebouwd. Dat maakt Orly & Endevoets ook zo sterk. Onze merkwaarden, missie en visie worden door ons als team breed gedragen. Wij geloven in onze doelen, in onze mensen, in onze ketenpartners en in onze opdrachtgevers. Kom vooral eens langs bij ons Orly & Endevoetshuis voor een goede kop koffie. Dan krijg je een goed beeld van ons.

Missie en visie
van Orly en Endevoets

Onze missie

Wij dragen met elke handeling bij aan de verduurzaming, leefbaarheid en het behoud van bestaand vastgoed. Dat doen wij door buitengewoon onderhoud, renovatie en restauratie. Zo bouwen wij vandaag aan morgen.

Een bouwplaatsmedewerker bouwvakker van Orly & Endevoets in werkkleding met een lach op zijn gezicht en dat vertelt wat over ons

Onze visie

Het bouwen van de toekomst uitvinden. Wij dagen onszelf en onze ketenpartners uit om constant te zoeken naar duurzamere en innovatievere manieren van (samen)werken. Voor elk project wordt opnieuw overwogen of het duurzamer en innovatiever kan. Wij gebruiken daarvoor onze ervaring en expertise in buitengewoon onderhoud, renovatie en restauratie. Zo dragen wij actief bij aan energieneutrale woningen en toekomstbestendig (monumentaal) vastgoed. Daar stopt het niet, want als sociaal familiebedrijf voelen wij de verantwoordelijkheid om een stap extra te zetten. Daarom investeren wij in onze mensen, de leefbaarheid van een wijk, bewoners en relaties.

Wij gebruiken onze passie als brandstof om onze doelstellingen te behalen.

Een werknemer van familiebedrijf Orly & Endevoets samen met twee mannen van de gemeente 's-Hertogenbosch. Zij overhandigen elkaar een door Orly & Endevoets duurzame en circulair gemaakte tas.

Geschiedenis

Berrie Endevoets (directeur/eigenaar) is altijd een doener geweest. Op zijn 16e kreeg Berrie de kans om te stoppen met school en te gaan werken. Daar hoefde hij niet lang over na te denken. Hij begon als voeger. Dat deed zijn vader al, dus hij kon bij dezelfde werkgever aan de slag.

Tijdens het maken van vele meters voegwerk, ontwikkelde hij zijn eigen visie op voegen. Zodoende is Berrie op zijn 19e een eigen onderneming gestart: Voegersbedrijf Endevoets. Zoekend naar werk stuitte Berrie in de Snuffelkrant op een advertentie waar voegwerkzaamheden werden aangeboden. Zo kwam hij in contact met Hans van Orsouw. Hans bleek echter zelf ook opdrachten te zoeken, want hij had ook zijn eigen onderneming: Voegersbedrijf Orly.

Niet veel later zijn Berrie en Hans samen Orly & Endevoets gestart. Inmiddels zijn wij ruim 30 jaar verder en 65 medewerkers rijker. Ook het dienstenpakket is meegegroeid. Voegen doen we nog elke dag, maar inmiddels maken wij ook complete schilrenovaties en restauraties.

Hans geniet sinds januari 2021 van zijn welverdiende pensioen. Sindsdien is Berrie 100% eigenaar en zet hij de koers voor Orly & Endevoets verder uit. Samen met het hele team.

Merkbelofte en merkwaarden

Merkbelofte

Wij maken vastgoed klaar voor de toekomst, door tiptop te werken en altijd onze afspraken na te komen.

Merkwaarden

Wij maken die belofte waar door altijd naar onze merkwaarden te handelen.

Ontzettend O&E

Tiptop is een van de vier merkwaarden van Orly & Endevoets. Dat zegt iets over ons merk.
  • Wij voeren ons werk van a tot z tiptop uit. Zo zorgen wij er natuurlijk voor dat het resultaat tiptop is, maar ook dat alles eromheen tiptop is. Zo zijn de bouwplaatsen altijd schoon, verloopt de communicatie goed, is de werkkleding netjes en het materiaal goed en gekeurd.

Met fatsoen is een van de vier merkwaarden van Orly & Endevoets. Dat zegt iets over ons merk.
  • Ons werk voeren wij met fatsoen uit. Wij hebben oog voor onze collega’s, de bewoners, opdrachtgever(s) en het milieu. Wij gaan altijd fatsoenlijk met elkaar om. Afspraken worden natuurlijk gerespecteerd.

Gewoon doen is een van de vier merkwaarden van Orly & Endevoets. Dat zegt iets over ons merk.
  • Wij pakken uitdagingen aan en voeren ze ‘gewoon’ uit. Geen poespas. Aanpakken, doorpakken, genieten van het werk en resultaat (op)leveren. Anderen positief verrassen, daar gaan wij voor!

Samen doen is een van de vier merkwaarden van Orly & Endevoets. Dat zegt iets over ons merk.
  • Wij pakken als een team uitdagingen aan en taken op. Wij zijn ons ervan bewust dat de bouw vraagt om samen doen. Daarom is ons motto ook: als samen werken, samen doen wordt. Wij staan met elkaar en zijn er voor elkaar.

Ons team

Ontmoet onze familie! Stuk voor stuk dragen deze mensen bij aan Orly & Endevoets. Sommigen bouwen al jaren met ons mee, anderen zijn recenter met ons mee gaan bouwen. Voor ons is iedereen van gelijke en ontzettend grote waarde. Met dit team is werken elke dag een feestje.

Uit onderzoek naar de tevredenheid van ons team blijkt dat het werkgeluk binnen Orly & Endevoets hoog scoort.
Dit komt omdat collega’s het werk betekenisvol vinden en in hoge mate organisatietrots ervaren. Ook is ons team trots op de vakbekwaamheid, gaat het samenwerken goed en ervaren zij echt een stem te hebben. Het werkgeluk stijgt ook doordat de werkstress laag is. Er heerst geen baanonzekerheid en er is geen sprake van ongewenst gedrag. Ons team is ons visitekaartje en daar zijn wij heel trots op.

Het hele team van collega's van familiebedrijf Orly & Endevoets in 's-Hertogenbosch

Samen scoren wij een 8,4 op werkgeluk!

Een mooi cijfer, waar wij écht heel trots op zijn. Toch blijven wij onderzoeken waarin wij kunnen verbeteren. Zo staat onze ontwikkeling nooit stil.

Sociaal leerbedrijf

FanTAStisch
Prestatieladder Sociaal Ondernemen Trede 3

Als sociaal familiebedrijf verwelkomen wij iedereen met open armen. Wij oordelen niet en denken graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Daarom brengen wij ons vakmanschap over en is er alle ruimte voor ontwikkeling. Daarbij is niet belangrijk waar je vandaan komt, maar waar je naartoe wil! Het PSO-certificaat (prestatieladder socialer ondernemen) is daarvan een mooi resultaat.

Orly & Endevoets - Trainingsdagen
Student van het Orly & Endevoets college die leert voegen. Plezier en veiligheid staan voorop. Dat zegt iets over ons: Orly & Endevoets.

Orly & Endevoets college

Vanuit die gedachte hebben we samen met praktijkscholen het Orly & Endevoets college opgezet. In het Orly & Endevoets college leiden wij praktijkleerlingen op tot bouwende held(in)! We starten met de expertise voegen, maar er wordt ook kennis gemaakt met metselen, steigerbouw en het plaatsen van steenstrips. De leerlingen gaan natuurlijk ook mee naar een project om ‘echt’ te voegen. Natuurlijk onder begeleiding van een van onze leermeesters.

Ook staat er een bezoek aan een steenfabriek op het programma. Een ding is zeker: de leerling vertrekt met een hoop ervaring, fijne herinneringen en een goed gevoel! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om ouders bij het opleidingsprogramma te betrekken. Zij zijn van harte welkom om eens te komen kijken!

Wil jij meedoen?

Wij komen graag in contact met praktijkscholen die met ons willen samenwerken. Heb je interesse? Neem dan contact op met Martine. Ben jij een leerling en benieuwd of jij mee kunt doen aan het Orly & Endevoets college? Neem dan ook contact op met Martine.

Wij sturen op data. We hebben hier een uitgebreid en zeer geavanceerd ERP-systeem voor. Dagelijks bekijken we ons dashboard en monitoren we de stand van zaken. Hierdoor sturen we direct bij waar nodig. Ook onze medewerkers buiten werken door middel van een tablet met dit systeem. Snel, direct en efficiënt. Ook verminderen we hierdoor de kans op faalkosten aanzienlijk.

Certificeringen

Wij waarborgen onze kwaliteit door steeds te blijven leren en te evalueren. Dit doen wij op alle vlakken, zoals veiligheid, kwaliteit, competent werken, sociaal ondernemen en nog veel meer. Het resultaat hiervan is dat wij verschillende mooie certificaten hebben behaald. Daar zijn wij dan ook super trots op. Vanuit onze overtuiging dat wij samen meer bereiken dan alleen, zijn wij ook aangesloten bij verschillende brancheorganisaties.

Orly & Endevoetshuis

Echte Bossche gezelligheid staat bij ons voorop! Iedereen is welkom en iedereen voelt zich thuis. Leveranciers, opdrachtgevers of collega’s. Blijf gerust hangen voor een bak koffie en een goed gesprek. In ons Orly & Endevoetshuis kan de bouw als branche echt beleefd worden.