Energetisch renoveren

Wat we doen draagt altijd bij aan de duurzame doelen van onze opdrachtgevers. Samen hebben we de taak ervoor te zorgen dat onze woningvoorraad in 2050 energieneutraal is.

Buitenschil van A tot Z

Dus werken we samen met corporaties en bouwbedrijven. Met onze eigen mensen, met ons eigen materieel renoveren we de complete buitenschil van A tot Z. Duurzame continuïteit. Onderhoud en beheer op basis van een resultaatgerichte samenwerking. Samen met onze partners denken we proactief mee over de onderhoudsstrategie binnen de beheerplannen van het vastgoed.

Gevelisolatie heusden - Orly & Endevoets

Kartrekker

Leg de touwtjes gerust in onze handen en laat ons de kar trekken. Wij werken resultaat gericht samen, door met samenwerkende partijen direct in de voorbereidingsfase om tafel te gaan. Samen maken we het plan en samen werken we aan en naar hetzelfde doel. We bewaken de voortgang en het proces en zien door de grondige voorbereiding hoe efficiënt en doelgericht het project verloopt. Het saamhorigheidsgevoel dat ontstaat zorgt voor cohesie en leidt uiteindelijk naar het mooiste resultaat, een soepel verloop met minimale faalkosten en minimale overlast voor bewoners.

Precisie en gedrevenheid voor alles wat we maken.

Energetisch Renoveren - Orly & Endevoets - Kartrekker

1 team – 1 taak

Zorgvuldigheid zit hem niet alleen in de uitvoering. Het begint juist bij de afstemming tussen jouw wens en onze invulling daarvan.

Energetisch renoveren - 1 team 1 taak

We zetten een vast team op het project

Vanaf het allereerste moment tot het allerlaatste. Altijd dezelfde gezichten. Korte lijnen dus. We werken uitsluitend met “eigen” vakmensen. In dienst bij ons. Focus en betrokkenheid. En belangrijker nog; het zijn stuk voor stuk blije mensen met ongelooflijk veel fatsoen, die kei hard werken en hun vak uitermate goed verstaan.

Bewoners-
communicatie

werkzaamhedenzuil

Uiteindelijk hebben de bewoners te maken met onze werkzaamheden en dus met onze aanwezigheid. We snappen heel goed dat dit impact heeft op de bewoners. Daarom is zorgvuldige communicatie zo essentieel. Per project maken we geheel op de bewoners afgestemde communicatiemiddelen.

woonbedrijf Drents Dorp bewonerscommunicatie stapeltje

De bewoners, de werkzaamheden en de mate van overlast bepalen de communicatiemix. Dat we alle betrokkenen goed informeren en op de hoogte houden, is in ieder geval zeker!

spread omwonendencommunicatie De Grote Kerk

Met oog voor mens en planeet

Met onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat het vastgoed toekomstbestendig is. We kiezen onze materialen en werkwijze zorgvuldig, zodat we ook het milieu en onze mensen sparen. We kiezen voor duurzame en bij voorkeur circulaire materialen en gebruiken technieken en apparatuur die de fysieke belasting van onze vaklieden minimaliseren. Ook adviseren we onze opdrachtgevers over maatregelen die genomen moeten worden in het kader van de Wet Natuurscherming, de zgn ‘mitigerende maatregelen’. Ricky Schelle, onze projectleider, is hiervoor opgeleid.  In de video hiernaast vertelt hij je er meer over.

Oog voor mens en planeet - Orly & Endevoets

Innovatie

Energetisch renoveren - Innovatie

Duurzame gevelisolatie-
oplossing; Box of Blox

We hebben onze eigen duurzame gevelisolatieoplossing; Box of Blox. Ontstaan vanuit de behoefte aan legolisering en onze wens om zo duurzaam mogelijk te werken. Benieuwd hoe het werkt en hoe het er in praktijk uit kan zien?

Innovatieve werkplek op het dak

Nog een voorbeeld van een mooie innovatie is het bouwen van daksteigers voor de renovatie van zo’n 350 schoorstenen in Drents dorp in Eindhoven. We dachten na over de vraag hoe we dit zo efficiënt mogelijk konden organiseren. Dus daksteigers bouwen mét regenkap, zodat onze vakmannen beschermd zijn tegen regen en felle zon. We bespaarden tijd en mankracht omdat we niet steeds steigers moesten opbouwen en afbreken én we hadden een veilige en prettige werkplek op het dak, voor onze mannen. Missie geslaagd, zoals je kunt zien in de video hiernaast.