Werken bij

Elke dag zijn wij als team aan het bouwen. Bouwen aan vastgoed, bouwen aan gelukkig personeel, bouwen aan ons merk. Werken bij Orly & Endevoets betekent echt impact maken.

Onze vacatures

Kantoorhelden

Projectcoördinator service en onderhoud

tekenaar

Planontwikkelaar groot onderhoud en verduurzaming

Een jonge man in de functie van uitvoerder, gekleed in werkkleding geschikt voor de bouw

Uitvoerder

Bouwende helden

Een bouwvakker bouwplaatsmedewerker in werkkleding voor op de bouw met steigermateriaal bij zich om steigers te bouwen

Steigerbouwer

Een bouwplaatsmedewerker bouwvakker met werkkleding aan voor op de bouw en een spuitlans om de gevel van een woning te reinigen

Gevelmedewerker

Een bouwplaatsmedewerker bouwvakker in werkkleding voor de bouw met bouwmaterialen in zijn handen om te metselen

Metselaar

Een bouwplaatsmedewerker bouwvakker in werkkleding voor de bouw met een voegbord en een voegspaan klaar om te voegen

Voeger

Timmerman met timmermaterialen gekleed in werkkleding voor op de bouw

Timmerman renovatie

Een bouwplaatsmedewerker bouwvakker bouwende held houdt een isolatieslang vast en is gekleed in werkkleding voor de bouw

Isolatiemedewerker

Werken bij - een dag met

Een werkdag uit het leven van

… gevelmedewerker Jacky

Dinsdagochtend. 6 uur. De dag start voor jou. De vogels fluiten. Het is vroeg, maar vroeg starten vind jij juist top. Een uur later stap je de bouwplaats op en vraag je collega tijdens de koffie meteen even hoe het met die bewoner van nummer 9 gaat, die gisteren met zware migraine vroeg of jullie in verband met harde geluiden zijn adres even kunnen overslaan. Jullie hebben de planning omgegooid en pakken dit huis als laatste aan.

Tijd om de steiger op te gaan en met het zonnetje op je hoofd de voegen uit te hakken. Ricky, de projectleider komt later op de ochtend informeren hoe het project vordert. Je bespreekt je punten en weet dat deze punten binnen de korste keren zijn aangepakt. Doorpakken, daar hou je van.

Even lunchen in de een schone keet, dat is bij Orly & Endevoets toch echt opvallend. Alles is schoon, netjes opgeruimd en strak. Dat werkt echt top. Opgeruimd en netjes buiten, is opgeruimd en netjes in je hoofd. Prettig als je om 16.00 uur je auto weer instapt om naar huis te gaan, wetende dat je morgenochtend weer met een schone lei kan starten. Niet meer dan normaal eigenlijk.

FF bakkie doen?

Interesse in één van de vacatures? Of gewoon eens benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Kom gezellig even een kop koffie drinken, dan maken we kennis!

HR-manager
Martine van Cromvoirt
hr@orlyenendevoets.nl
073 631 5000

martine-van-cromvoirt

Sollicitatieproces

Stap 1: contact opnemen 

Wat leuk dat jij interesse hebt om onderdeel van ons team te worden! Wij horen graag welke functie jou het meest aanspreekt. Weet je het nog niet, maar vind je vooral Orly & Endevoets leuk? Kan ook! Wij onderzoeken samen met jou waar jij blij van wordt. Neem vooral contact op met Martine. Vind jij het fijn om een WhatsApp bericht te sturen, een e-mail, of ben jij iemand die liever gewoon even belt? Het kan bij ons allemaal.  

Jij kunt Martine op de volgende manieren bereiken: 

Telefonisch via: 06 – 82 39 54 56 

Per e-mail: martine@orlyenendevoets.nl 

Stap 2: koffie drinken 

Martine en jij hebben afgesproken om bij ons Orly & Endevoetshuis kennis te maken. Onder het genot van een kop koffie, leren jullie elkaar kennen. Waar word jij blij van? Waar ben je goed in? Wat wil jij nog graag leren? Heb je behoefte aan een meeloopdag? Er is van alles mogelijk! Ook legt Martine uit wat wij voor jou kunnen betekenen. Een samenwerking werkt natuurlijk twee kanten op. Na dit koffiemomentje weet jij precies waar jij aan toe bent. Ben jij nog steeds enthousiast? Dan is de kans groot dat jij met een goed aanbod de deur uitloopt. Als jij wil, kun je al snel beginnen: er is werk genoeg! 

Stap 3: jouw eerste werkdag 

Voorzien van alle benodigdheden om jouw werk uit te voeren, begin jij aan jouw eerste werkdag. Deze dag staat vooral in het teken van bekend raken met Orly & Endevoets en jouw collega’s. Aan het einde van de werkdag ga jij met een goed gevoel naar huis. Als je vragen hebt, weet je Martine te vinden. Welkom bij het team!