Werken bij

Wij werken in de bouw. We zijn doeners, bouwers, makers en creators. We bouwen steigers, metselen, vervangen voegwerk, voegen, timmeren, isoleren en restaureren uiterst zorgvuldig.

Onze vacatures

De meeste van ons hebben dus fysiek werk. Dat maken we zo licht mogelijk, zodat we samen aan jouw vitaliteit werken, door met de nieuwste apparatuur te werken, liften in de steiger te bouwen en regenkappen te plaatsen in de winter. We leren je het vak met onze eigen opleiding door onze eigen erkende leermeesters. Werkend leren dus. We bereiden projecten goed voor, zodat we zo efficiënt en prettig mogelijk werken. Ook de medewerkers op kantoor weten van aanpakken en krijgen alle kansen te leren en te ontwikkelen. Zie je kansen? Je hebt alle ruimte om ze te pakken. We zijn Bosschenaren dus gezelligheid ontbreekt nooit. Dus weet waar je aan begint!

Vacature Isolatiemeedewerker - Orly & Endevoets

Isolatiemedewerker

Altijd een lekker begin van de dag: goede koffie, met fijne en gezellig collega’s, aan de koffiebar.
Gevelmedewerker

Gevelmedewerker

Dinsdagochtend. 6 uur. De dag start voor jou. De vogels fluiten. Het is vroeg, maar vroeg starten vind jij juist top.
vacature metselaar

Metselaar

Dinsdagochtend. 6 uur. De dag start voor jou. De vogels fluiten. Het is vroeg, maar vroeg starten vind jij juist top.
Voeger

Voeger

Dinsdagochtend. 6 uur. De dag start voor jou. De vogels fluiten. Het is vroeg, maar vroeg starten vind jij juist top.
Aan het laden...
Werken bij - een dag met

Een dag met

… gevelmedewerker Jacky Rodenburg

Dinsdagochtend. 6 uur. De dag start voor jou. De vogels fluiten. Het is vroeg, maar vroeg starten vind jij juist top. Een uur later stap je de bouwplaats op en vraag je collega tijdens de koffie meteen even hoe het met die bewoner van nummer 9 gaat, die gisteren met zware migraine vroeg of jullie in verband met harde geluiden zijn adres even kunnen overslaan. Jullie hebben de planning omgegooid en pakken dit huis als laatste aan.

Tijd om de steiger op te gaan en met het zonnetje op je hoofd de voegen uit te hakken. Ricky, de projectleider komt later op de ochtend informeren hoe het project vordert. Je bespreekt je punten en weet dat deze punten binnen de korste keren zijn aangepakt. Doorpakken, daar hou je van.

Even lunchen in de een schone keet, dat is bij Orly & Endevoets toch echt opvallend. Alles is schoon, netjes opgeruimd en strak. Dat werkt echt top. Opgeruimd en netjes buiten, is opgeruimd en netjes in je hoofd. Prettig als je om 16.00 uur je auto weer instapt om naar huis te gaan, wetende dat je morgenochtend weer met een schone lei kan starten. Niet meer dan normaal eigenlijk.

FF bakkie doen?

Interesse in één van de vacatures? Of gewoon eens benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Kom gezellig even een kop koffie drinken, dan maken we kennis!

HR-manager
Martine van Cromvoirt
hr@orlyenendevoets.nl
073 631 5000

martine-van-cromvoirt

Social return

Orly & Endevoets - Erkend leerbedrijf - Ramon

Voor iedereen gelijke kansen! Dat is wat we willen. We verwelkomen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met open armen. Social return is verankerd in onze organisatie. Het zou zo fijn zijn als iedereen gelijke kansen heeft en krijgt. Al is het maar een druppel op een gloeiende plaat, we doen absoluut wat we kunnen. Dus nemen we mensen op, leiden ze op, geven ze de ruimte om te leren en geven ze graag een gevoel van veiligheid mee. We zijn PSO-gecertificeerd.

Erkend leerbedrijf – Intern opleiden

Onze eigen erkende leermeesters staan dagelijks op de steiger en zijn dus uitermate goed in staat het vak te leren aan nieuwe collega’s. Zo krijgen ze ook meteen onze merkwaarden en O&E kwaliteitsnorm uit 1e hand mee. We hebben onze eigen interne voeg- en metselopleiding ontwikkeld. Deze geven we in onze eigen opleidingslocatie.
Uiteraard krijgen ook de mensen op kantoor alle gelegenheid zich te ontwikkelen. Het volgen van opleidingen juichen we van harte toe. Ook studenten die graag stage bij ons lopen of afstuderen krijgen bij ons de ruimte en begeleiding. Een win – win situatie, want zij leren in de praktijk en wij leren van hen de actuele kennis en theorie. Een leven lang leren dus.

Vitaliteit

Een groot deel van onze medewerkers heeft een uitvoerend beroep. Het andere deel juist een zittend beroep. Voor beide situaties is het belangrijk je bewust te zijn van de impact van je werkhouding op je lichaam. We moeten zuinig zijn met en op ons lichaam! Als werkgever zijn we ons hier zeer bewust van. Wij willen graag dat iedereen gezond oud mag worden. Hoe jong we ook zijn, vitaliteit begint vandaag. En dat zit hem niet alleen in je werkhouding, maar ook in voeding, mentale gezondheid etc. Samen met onze medewerkers kijken we naar het gehele spectrum, zodat iedereen geluk én werkgeluk ervaart.
In onze organisatie hebben we een team “kwaliteit van werk” samengesteld. Zij buigen zich over werkgeluk, maar ook hoe je vitaal blijft en wat we daar als werkgever aan kunnen doen. Benieuwd wat we hierin doen? Klik hier.

Met ongelooflijk veel fatsoen

We werken aan met name woningen, de privé omgeving van mensen. We snappen heel goed, dat bewoners onze aanwezigheid niet altijd even prettig vinden. Want onze werkzaamheden brengen geluid- en stofoverlast met zich mee. Onze medewerkers werken aan de buitenschil, dus er is reuring rondom de woningen. Heel begrijpelijk dat dit iets doet met bewoners.

We voeren ons werk dus effectief, vakkundig en met minimale overlast uit, door vakmannen die vriendelijk en uiterst sociaal zijn. Wij selecteren onze mensen hierop. Vriendelijk omgaan met je medemens, je werk doen zonder iemand anders tot last te zijn (buiten de onvermijdelijke geluid- en stofoverlast), geen rommel achterlaten voor een ander en ga zo maar door. Het kost je niets meer. Het maakt de wereld wel een stukje vriendelijker en mooier.

Ons Orly & Endevoetshuis

We zijn een Brabantse organisatie, een Bossch bedrijf. Dat merk je als je een stap over de drempel zet. Koffie wordt in het hart van de zaak gezet, in een sfeervol kantoor gevuld met medewerkers die met plezier werken en weten wat gezelligheid én hard werken is. Successen en verjaardagen vieren we maar al te graag. Kom gezellig FF een bakkie doen!