Gevelisolatiesysteem BOX OF BLOX 49 woningen

Gevelisolatiesysteem BOX OF BLOX 49 woningen

Gevelisolatiesysteem BOX OF BLOX 49 woningen 1600 1067 Orly & Endevoets

Project samenvatting

Opdrachtgever: Hendriks Coppelmans
Locatie: Oudheusden
Samenwerking: Achitect come.zone
Werkzaamheden:

49 woningen voorzien van ons nieuwe gevelisolatiesysteem Box of Blox

In opdracht van Hendriks Coppelmans hebben we 49 woningen van Woningcorporatie Woonveste van onze nieuwe gevelisolatiesysteem Box of Blox voorzien.

Woningcorporatie Woonveste wilde de woningen energetische renoveren. Ze streefden hierbij naar label A+. Tegelijkertijd wilde Woonveste de woningen een eigentijdse uitstraling geven. Hendriks Coppelmans heeft ons in de arm genomen voor de renovatie van de gevels. Onze opdracht was dus: goed isoleren mét uitstraling. In nauwe samenwerking met alle partijen én architect Com.zone zijn we uitgekomen op ons gevelisolatieysteem van ecosteen, Box of Blox.

Met diverse isolatielagen die technische makkelijk aan te brengen zijn, hebben we een totaal isolatiepakket van 13 centimeter gemaakt. Dit gevelisolatiesysteem krijgen we in platen aangeleverd. Dit werkt niet alleen fijn, maar het is ook eenvoudig in transport. We hebben geen grote vrachtwagen nodig die soms niet eens de straat in kan. Al met al, een erg prettig systeem. We vertellen je graag alles over onze innovatie Box of Blox.

Deel dit project