Werkzaamheden galerijen Helftheuvelflat – ‘s-Hertogenbosch

Werkzaamheden galerijen Helftheuvelflat – ‘s-Hertogenbosch

Werkzaamheden galerijen Helftheuvelflat – ‘s-Hertogenbosch 1600 1067 Orly & Endevoets
Energetisch renoveren Helftheuvelpassage - Orly & Endevoets

Project samenvatting

Opdrachtgever: Zayaz
Locatie: 's-Hertogenbosch
Werkzaamheden:
  • steigerbouw (incl. goederenlift)
  • repareren galerijvloeren
  • plaatsen kappen voor de in-en uitgang van de trappenhallen
  • plaatsen grotere regenpijpen

Voor Zayaz voerden we werkzaamheden uit aan de Helftheuvelflat, waarmee de lekkages in diverse woningen opgelost zijn. De oorzaak zat in de galerijvloeren. Vuil en regenwater liep onder de bovenste laag van de galerijvloer door en ging vervolgens rotten tussen de onderlaag en bovenlaag. Hierdoor ontstonden lekkages.

Werkzaamheden

We verwijderden de galerijhekken en vervolgens de bovenste laag van de galerijvloer. We repareerden de vloer, terwijl we er gelijktijdig voor zorgden dat de woningen voor de bewoners (70+) toegankelijk bleven. We plaatsen daarvoor verhogingen voor de deuren. We plaatsen kappen voor de in-en uitgang van de trappenhallen, om wind en regen te weren en grotere regenpijpen voor de grotere hoeveelheden neerslag ten gevolge van de klimaatverandering.

Goederenlift en trappenhuis in steiger

We hebben steigers gebouwd met in het midden hebben, een goederenlift voor onze materialen en gereedschappen. Daarnaast hebben we een trappenhuis voor ons personeel gemaakt. Zo hoefden we geen gebruik te maken van de lift en het trappenhuis van de bewoners.

Deel dit project