Kwaliteit van leven

We kijken naar de wijze waarop wij bewust of onbewust een negatief effect hebben op de kwaliteit van leven van mensen in de samenleving. Hier en elders. En dus ook hoe we dit om kunnen draaien naar een positief effect.

Onze ambitie binnen dit thema

Wij hebben aandacht voor de wereld om ons heen. Wat we doen, draagt altijd bij aan de duurzame ambities van onze partners en het welzijn van de gebruikers. Als we je huis energiezuiniger maken of onderhouden, dan staat jouw welzijn voorop. We werken samen en trekken samen op met alle betrokken partijen, om gezamenlijk een nog grotere impact te maken en daarmee onze (gezamenlijke) footprint nog kleiner te maken. We toveren niet alleen een glimlach op de gezichten van onze opdrachtgevers en de aardbol; onze werknemers en bewoners glimlachen tevreden met ons mee.

We werken aan

reduceren overlast

Vragenlijst mate van overlast

We starten natuurlijk eerst met een nulmeting. We hebben dus eerst zorgvuldig een vragenlijst opgesteld, die bewoners van projecten waar we werkzaam zijn, invullen op het moment dat de eventuele overlast plaats vindt (voor het zo eerlijk mogelijke verhaal, want dat willen we).

Gerealiseerd

social return steigerdoektassen

Stimuleren social return

Kunnen we zorgen voor social return, dan doen we dat! Altijd met veel plezier. Zo hebben we van onze steigerdoeken, steigerdoektassen laten maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Direct naar