Kwaliteit van werk

Hoe kunnen onze medewerkers hun werk doen, zonder belemmerd te worden in het vervullen van hun behoeften. We streven naar altijd veilige arbeidsomstandigheden, lage werkdruk, alle ruimte voor autonomie en een veilige en open cultuur, waar iedereen zichzelf is.

Onze ambities binnen dit thema

We geven iedereen de aandacht die ze verdienen en zorgen dat hun werk lichter en gezonder wordt. Onze bouwplaatsen zijn plekken waar je veilig en schoon kunt werken. Ons kantoor is een plek waar je jezelf kunt zijn en waar wij aandacht hebben voor elkaar. Waar we een gezonde leefstijl stimuleren en een goede werksfeer voorop zetten. We geven ruimte aan talent en elk initiatief wordt serieus gehoord, omarmd en bij voorkeur uitgevoerd. Mensen voelen zich betrokken en waardevol.

We werken aan

werkgeluk thema kwaliteit van werk

Aanschaf app meetbaar maken werkgeluk

We maken graag zichtbaar of we daadwerkelijk verschil maken. Ook in het werkgeluk van onze medewerkers. Daarom schaffen we een app aan waarmee we eenvoudig en toegankelijk het werkgeluk van onze medewerkers kunnen meten.
Renovatie Hofstad Den Bosch - Orly & Endevoets

Bewustwording gebruik lichter gereedschap

Gebruik je een grote of een klein hakhamer? Gebruik je de goederenlift of gooi je die zak cement gauw over je schouder? Het maakt uiteindelijk wel degelijk uit. We maken onze medewerkers er bewust, bewust van. Alle beetjes helpen.

Gerealiseerd

inzet lift kwaliteit van werk

Vaker inzetten bouwlift

Het werk is eenvoudig lichter te maken door een bouwlift te plaatsen. Dat doen we waar mogelijk. Het scheelt echt. We maken het werk van de medewerkers een stuk lichter hierdoor.
thuiswerken blijft

Kantoorpersoneel werkt 1 dag thuis

Een resultante van de coronaperiode is dat het kantoorpersoneel minimaal 1 dag thuis werkt. Winst voor het milieu! Betekent wel net iets vaker een lege werkplek.

Direct naar