Orly & Endevoets behaalt hoogste trede PSO

Orly & Endevoets behaalt hoogste trede PSO

Orly & Endevoets behaalt hoogste trede PSO 1900 1267 Orly & Endevoets
Orly & Endevoets behaalt hoogste trede PSO
Met onze werkwijze hebben wij per 1 oktober 2015 de hoogste certificering op de Prestatieladder Socialer Ondernemen behaald en daar zijn wij erg trots op.
Voor Orly & Endevoets is maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Daarom werken bij ons verschillende mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij willen hen een kans geven om te werken en ervaring op te doen in ons bedrijf. Deze kwetsbare mensen worden door ervaren medewerkers intern opgeleid en begeleid op de werkvloer. Met onze werkwijze hebben wij per 1 oktober 2015 de hoogste certificering op de Prestatieladder Socialer Ondernemen behaald en daar zijn wij erg trots op.

Wist u dat onze PSO-certificering ook voor de sociale doelstellingen van uw organisatie interessant is?

Wat is de PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De PSO is een meetinstrument. Het meet hoeveel een bedrijf bijdraagt aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. De PSO is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijke norm voor socialer ondernemen. De PSO heeft vier niveaus: een aspirant-status en trede 1, 2 en 3.

Er is gemeten hoe Orly & Endevoets scoort ten opzichte van andere organisaties als het gaat om het duurzaam bieden van passende werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vastgesteld is dat Orly & Endevoets meer dan gemiddeld bijdraagt aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Daarmee hebben we zelfs de hoogste PSO-trede behaald.

Samenwerking met Orly & Endevoets versterkt het sociale gezicht van uw organisatie

De PSO-certificering van Orly & Endevoets heeft ook voordelen voor uw organisatie. Door te kiezen voor Orly & Endevoets draagt u op indirecte wijze bij aan socialer ondernemen. U laat nadrukkelijk een sociaal gezicht zien aan uw medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en klanten. En wilt u zelf ook een PSO-certificering behalen? Wanneer wij een project voor u uitvoeren, dan telt door onze PSO-certificering onze directe bijdrage mee voor uw indirecte bijdrage. Zo behaalt u, zonder dat het uw organisatie extra inspanning kost, uw sociale doelstellingen. Onze PSO-certificering maakt samenwerking dus extra interessant.

Meer informatie

Heeft u vragen over wat onze werkwijze voor uw organisatie kan betekenen, over sociaal ondernemen of onze PSO-certificering? Neem dan contact op met Berrie Endevoets.

Deel dit bericht